Depositum

Ved reservation af Ellinge forsamlingshus, vil der blive opkrævet et depositum på 1500 kr. Beløbet modregnes den samlede regning. Depositum er ikke refunderbart ved annullering med mindre huset genudlejes.

Selskaber ud af huset på 30 personer og derover, gælder samme regler som for selskaber i huset.

Afbestillings regler

Afbestilling eller reducering af selskab for 10 personer eller derover skal for at være vederlagsfri, være Trines-Kitchen i hænde skriftligt (pr. e-mail) senest 4 uger før afholdelse.

Herefter kan maksimalt 50% af det endeligt bestilte arrangement afbestilles. Vær opmærksom på, at for at afbestille de maksimale 50%, skal afbestillingen foretages som nedenstående:

  • 30 – 20 dage før ankomst kan der frit annulleres op til 50% af det endeligt bestilte arrangement.
  • 20 dage før ankomst er arrangementet bindende, og der kan ikke længere annulleres eller foretages ændringer i bookingen. Dog kan antallet ændres med 10 % i henhold til bestilte dette kan ske indtil 48 timer før afholdelse.
  • Ved no-show eller senere afbestilling eller reducering har Trines-Kitchen krav på en erstatning svarende til den fulde pris på de for sent afbestilte ydelser i det endeligt bestilte arrangement.

Trines-Kitchen vil naturligvis prøve at gensælge eventuelt for sent annullerede ydelser. I tilfælde af at det ikke er muligt at gensælge ydelserne til samme pris, forbeholder Trines-Kitchen sig ret til at fremsende en faktura for prisforskellen på de oprindeligt bestilte ydelser ifølge denne booking

Ved selskaber ud af huset

Vi gør venligst opmærksom på at hold på over 10 personer betragtes som et selskab og at ovenstående regler er gældende samt dog skal vi have endeligt antal senest 5 dage i forvejen.

Herefter er det muligt at nedjustere med 1 person frem til dagen før uden beregning, større nedjusteringer vil blive faktureret for den forudbestilte menu.

Samt ændringer på dagen vil blive faktureret for den forudbestilte menu.

Force majeure

Såfremt opholdet forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer og lignende) er Trines-Kitchen ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte selskaber.

Ved tvivlsspørgsmål henvises til hotel- og restaurationsbranchens generelle forretningsbetingelser.