sct. Knuds golfklub

Trines Kitchen har overtaget driften af caféen i Sct. Knuds golfklub her den 1. marts. Her vil der være muligt at afholde selskaber, droppe ind til cafe besøg. Alle er velkommen, om enten man er på vandring i den fantastiske natur eller ønsker at holde et selskab eller noget helt andet. Vi glæder os til at se jer.

Nede på siden er der lidt info omkring stedet og mulighederne

hvor mange er der plads til ?

Hvis man ønsker eget lokale, så er det ca. 50 personer alt efter hvilken type selskab man ønsker, skal der være buffet, musik eller noget helt andet. I selve cafeen er der plads til 120 personer.

hvem kan komme

I Sct. Knuds golfklub er alle velkommen om man bare kommer forbi til lidt og spise fra en gåtur, eller man ønsker at afholde en fest og man behøver ikke være medlem.

maden

Selskabsmenuerne er de samme som i Ellinge forsamlingshus/ Trines-Kitchen. Selve cafeen har dog sit eget daglige menukort, med mulighed for eksempelvis smørrebrød, burger, salater og andre hjemmelavede retter.

hvad koster det at leje lokalet ?

Ønsker man at leje lokalet, så kommer det et tillæg på madprisen på 95 kr. pr person. Det dækker lokaleleje, tjenere, opdækning, rengøring og energitillæg. Så det eneste der kommer herefter er drikkelse.

cafeens åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag 11-16
Onsdag 11-16
Torsdag 11-16
Fredag 11-16
Lørdag 11-16
Søndag 11-16
Ved afholdelse af arrangementer udvider vi naturligvis åbningstiden

kontakt info

Har du/I lyst til at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os enten på mail eller telefon
Mail : sct.knuds@trines-kitchen.dk
Telefon : 2726 5800
Slipshavnsvej 16, 5800 Nyborg
Du/I er naturligvis velkommen til at komme forbi og se det fantastiske sted.