3 retters med buffet
Menu 2023
Forret (vælg 1)
Tunmousse med sprøde salater og rugbrødsknas
Stegt okse carpaccio med persillepesto og bagte små tomater
Butterdejs skal med cremet svampe og dansk coppa og urtesalat
Hovedrets buffet
Mør rosa stegt okseinderlår
Brygmesterens svinefilet
Grillet Kyllingebryst i senneps creme
Tilbehør:
Fløde kartofler
Knuste kartofler med hvidløg
Timian sky
Spidskål/rosenkåls salat med feta og ærter
Salat af hvedekerner og grønne bønner, springløg og persille
Dessert (vælg 1)
Pandekager med vaniljeis og appelsin sauce
Frugtsalat med chantilly crème og nøddeknas.
Bær trifli
Pris kr. 325,-
Ønskes menuen som buffet tillæg kr. 50,- pr. person
Vælg da 2 forret og 2 desserter, hovedretten og tilbehør er incl.