3 retters med buffet

Menu 2023

Forret (vælg 1)

Tunmousse med sprøde salater og rugbrødsknas
Stegt okse carpaccio med persillepesto og bagte små tomater
Butterdejs skal med cremet svampe og dansk coppa og urtesalat

Hovedrets buffet
Mør rosa stegt okseinderlår
Brygmesterens svinefilet
Grillet Kyllingebryst i senneps creme

Tilbehør:
Fløde kartofler
Knuste kartofler med hvidløg
Timian sky
Spidskål/rosenkåls salat med feta og ærter
Salat af hvedekerner og grønne bønner, springløg og persille

Dessert (vælg 1)

Pandekager med vaniljeis og appelsin sauce
Frugtsalat med chantilly crème og nøddeknas.
Bær trifli

Pris kr. 325,-

Ønskes menuen som buffet tillæg kr. 50,- pr. person

Vælg da 2 forret og 2 desserter, hovedretten og tilbehør er inkl.

Minimum 20 personer 

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik