Klassikerne

Trines-kitchen_35

3 retter

Forret:
Tunmousse på salat med kapers, rogn,
citrus og dild

Hovedret:
Rosastegt oksesteg med bønner og bacon,
hertil kartofler med persille
og rødvinssauce

Dessert:
Chokoladekage med hindbærskum

Pris kr. 215,-

Trines-kitchen_07

frokostBuffet

Senneps sild med syltede rødløg
Varmrøget laks med urte røræg
Rejer med asparges og dild mayo
Roastbeef med hjemmelavet pickles
Braiseret svinebryst med russisk salat og puf svær
Frikadeller med kartoffelsalat
Cæsar salat (kyllingesalat)
Grøntsagstærte
2 europæiske oste med søde nødder og sprødt
Hjemmebagt brød og smør

Pris kr. 175,-

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik