3 retters
med buffet

menu

Forret (vælg 1)
Røget laks med cremet hytteost vendt med urter, hertil sprøde salater og rugbrødsknas
Stegt okse carpaccio med persillepesto og bagte små tomater
Butterdejs skal med cremet svampe og dansk coppa og urtesalat

Hovedrets buffet
Rosa stegt oksefilet
Pocheret svinefilet med urter
Grillet Kyllingebryst i basilikums creme

Tilbehør:
Fløde kartofler
Knuste kartofler med hvidløg
Timian sky
Spidskålssalat med æble og kerner
Salater med honning bagte gulerødder, perlespelt og feta

Dessert (vælg 1)
Pandekager med vaniljeis og appelsin sauce
Mini lagkage med chokolademousse og passionsfrugts mousse
Bær trifli

Pris kr. 325 ,
Minimum 20 personer

Ønskes menuen som buffet tillæg kr. 50,- pr. person
Vælg da 2 forretter og 2 desserter, hovedretten 
og tilbehør er inkl.

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik