Forret (vælg 1)
Røget laks med cremet hytteost vendt med urter, hertil sprøde salater og rugbrødsknas
Stegt okse carpaccio med persillepesto og bagte små tomater
Butterdejs skal med cremet svampe og dansk coppa og urtesalat
Hovedrets buffet
Rosa stegt oksefilet
Pocheret svinefilet med urter
Grillet Kyllingebryst i basilikums creme
Tilbehør:
Fløde kartofler
Knuste kartofler med hvidløg
Timian sky
Spidskålssalat med æble og kerner
Salater med honning bagte gulerødder, perlespelt og feta
Dessert (vælg 1)
Pandekager med vaniljeis og appelsin sauce
Mini lagkage med chokolademousse og passionsfrugts mousse
Bær trifli
Pris kr. 325 ,
Minimum 20 personer
Ønskes menuen som buffet tillæg kr. 50,- pr. person
Vælg da 2 forretter og 2 desserter, hovedretten og tilbehør er inkl.