3 Retters med buffet

3 Retters med buffet

Pris kr. 325.-

Ønskes menuen som buffet tillæg kr. 50,- pr. person.
Vælg da 2 forret og 2 desserter, hovedretten og tilbehør er inkl.
Minimum 20 personer

Forret (vælg 1):
Tunmousse med sprøde salater og rugbrødsknas
Stegt oksecarpaccio med persillepesto og små bagte tomater 
Butterdejsskal med cremet svamp, dansk coppa og urtesalat 
Hovedrets buffet:
Mør rosa stegt okseinderlår 
Rosmarin marineret svinefilet 
Grillet kylling bryst i sennepscreme 
Tilbehør:
Fløde kartofler
Knuste kartofler med hvidløg
Timian sky 
Spidskål/ rosenkålssalat med feta og ærter 
Salat med hvedekerner, grønne bønner, syltet rødløg og persille
Dessert (vælg 1):
Pandekager med vaniljeis og appelsin sauce
Frugtsalat med chantilly creme og nøddeknas
Bær trifli