Take away

menu uge 21

Tirsdag d. 19. – Mørbrad gryde (svinemørbrad) med svampe og pølser serveret med ris.

Onsdag d. 20. – Klassisk Hakke bøf med bløde løg, serveret med nye lokale frilands kartofler, sauce og surt
“Kartoflerne er friskopgravede Arielle kartofler fra boden ved Ellinge Kirke”

På grund af helligdag har jeg valgt at lave fredags menu til denne dag.
Kristi Himmelfart.

Torsdag- d. 21.
– Paneret Schnitzel med paprika sauce, grønne bønner og råstegte kartofler.
Dessert: Trines Tiramichoko (italiensk kaffedessert med chokolade og bailey til bare 10kr.

Fredag d. 21. – ⛔️lukket⛔️ i Trines Kitchen 🌞

Pr. Ret 65 kroner.

Kan afhentes varmt mellem 17.30 og 19.
Ring eller sms (bedst) til 2678 5540 og bestil din aftensmad.

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik