Juleplatte

årets kolde juleplatte

Marinerede sild med Trines karrysalat.
Økologisk æg og rejer med tomat, citron og kaviar.
Røget laks hertil røræg og purløg.
Leverpostej med bacon og hjemmesylt.
Frikadelle med julens rødkål
Hjemmelavet hønsesalat med ristede svampe.
Brie med druer og radisser
Rugbrød, kiks og smør

Pris pr person kr.125.-

Platten er portionsanrettet og derved Corona venlig
Der er ikke noget minimums antal

Platten vil kunne bestilles til alle ugens dage, fra fredag den 13 november til tirsdag den 22 december, skal  bestilles senest 2 dagen før.

Husk at bestille nytårmenuen

Husk også at se vores Take Away nytårsmenu. Menuen er lige som sidste år lige til at gå til, dog skal den afhentes imellem klokken 12 og 14 den 31 december.

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik