Julen 2022

Den lette julefrokost

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Æg med urtemayo og rogn

Husets frikadeller med hjemmesyltet rødkål.
Hjemmelavet hønsesalat med bacon.
Honning marineret svinefilet med puffede svær

Ris a la mande med kirsebærsauce.

Hertil brød og smør.

Kr. 165.- pr person.

Minimum 10 personer

anden juledag

den klassiske julebuffet

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Røget laks med røræg
Æg og rejer med urtemayonnaise.

Lun leverpostej med svampe og bacon.

Honning marineret svinefilet med puffede svær og hjemme lavet rødkål

Prisvindende medister fra Nørre Søby med hjemmerørt grov sennep.

Rødkåls salat med æble og tranebær

Ris a la mande med kirsebær sauce tilsmagt med portvin.

Hertil brød og smør.

Kr. 195,- pr. person.

Minimum 10 personer

tilkøb

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron kr. 20.-

Ekstra sild f.eks. stegte sild med løg og kapers kr. 20.-

Tarteletter med høns i asparges kr. 15.- pr stk.

Confiteret andelår med æbler og svesker kr. 25.-

Svinemørbrad med flødestuvede svampe. Kr. 25,-

Flæskesteg/ribbensteg med husets rødkål kr. 25.-


2 slags ost med søde nødder. 35.-