Jul 2020
den lette julefrokost
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Røget laks med røræg.
Pande stegt frikadeller med rødkål.
Hjemmelavet hønsesalat bacon.
Svinefilet med puffede svær og krydresalt.
Ris a la’ mande med kirsebærsauce.
Hertil brød og smør.
Kr. 145.- pr person.
Den Klassiske julebuffet
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Røget laks med røræg.
Æg og rejer med urtemayonnaise.
Frisk bagt leverpostej med svampe og bacon.
Trines æbleflæsk med røget bacon.
Dansk svinefilet med puffede svær og krydresalt.
Julemedister med hjemmelavet rødkål og sennep.
Grønkålssalat med æble.
Ris a la’ mande med kirsebær sauce tilsmagt med portvin.
Hertil brød og smør.
Kr. 195,- pr. person.
Tilkøb til julebuffeterne
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron kr. 20.-
Ekstra sild. f.eks. stegte sild med løg og kapers kr. 20.-
Tarteletter med høns i asparges kr. 10 stk.-
Glaseret skinke med stuvet grønkål og brune kartofler kr. 25.-
Confiteret andelår med husets rødkål kr. 25.-
Mørbradbøffer med svampe a la creme kr. 25.-
Cheesecake kr. 20.-
2 slag Ost med søde nødder kr. 25.-
Priserne er pr person