Jul og nytår

Jul 2020

Julefrokost 3

den lette julefrokost

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Røget laks med røræg.

Pande stegt frikadeller med rødkål.
Hjemmelavet hønsesalat bacon.
Svinefilet med puffede svær og krydresalt.

Ris a la’ mande med kirsebærsauce.
Hertil brød og smør.

Kr. 145.- pr person.

anden juledag

Den Klassiske julebuffet

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Røget laks med røræg.
Æg og rejer med urtemayonnaise.

Frisk bagt leverpostej med svampe og bacon.
Trines æbleflæsk med røget bacon.
Dansk svinefilet med puffede svær og krydresalt.
Julemedister med hjemmelavet rødkål og sennep.
Grønkålssalat med æble.

Ris a la’ mande med kirsebær sauce tilsmagt med portvin.
Hertil brød og smør.

Kr. 195,- pr. person.

Julen 2020

Tilkøb til julebuffeterne

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron kr. 20.-
Ekstra sild. f.eks. stegte sild med løg og kapers kr. 20.-
Tarteletter med høns i asparges kr. 10 stk.-
Glaseret skinke med stuvet grønkål og brune kartofler kr. 25.-
Confiteret andelår med husets rødkål kr. 25.-
Mørbradbøffer med svampe a la creme kr. 25.-
Cheesecake kr. 20.-
2 slag Ost med søde nødder kr. 25.-
Priserne er pr person

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik