Take away memu,
Husk det skal bestilles i forvejen

Madplan

UGE 10
Onsdag d. 10/3: Kotelet med ben, serveret med kartofler og grønt, hertil piment sauce. Pr. Ret 75 kr.
Fredag d. 12/3: Stjerneskud, dampet fisk, sprød fisk, rejer, salat og Thousand Island dressing. Pr. Ret 110 kr.

UGE 11
Onsdag d. 17/3: Græsk farsbrød, bådkartofler, tzatziki og græsk salat. Pr. Ret 75 kr.
Fredag d. 19/3: Flæskesteg som jul, brune og hvide kartofler, sauce og rødkål. Pr. Ret 95 kr.

UGE 12
Onsdag d. 24/3: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder. Pr. Ret 75 kr.
Fredag d. 26/3: Italiensk sandwich, Ramsløg stegt svinefilet, hertil pesto, semi tørret tomat og salat, serveret med rosmarin stegte kartofler. Pr. Ret 95 kr.

UGE 13
Onsdag d. 31/3: Kylling Danoise, serveret med sauce, kartofler hjemmelavet agurkesalat og rabarberkompot. Pr. Ret 95 kr.

UGE 14
Onsdag d. 7/4: Bagt Laks hertil gratineret pasta med grøntsager Pr. Ret 85 kr.
Fredag d. 9/4: Bøf sandwich, bøf, blødeløg, sauce, syltet agurk og løg, serveret med chips. 95 Pr. Ret kr.

Afhentes varmt mellem 17.30 og 18.30
Ring eller sms (bedst) til 2678 5540 og bestil din mad.
Bestil tidligst søndag i ugen du ønsker mad i og seneste dagen før kl. 12, betal først når du har fået en bekræftelses SMS.
MobilePay nummer: 120019 (noter hvilke dag du har betalt for)
Se også Ellinge.dk eller Trines-kitchen.dk
Glæder mig til at se jer her i Ellinge forsamlingshus

Dette websted bruger Cookies til at forbedre brugervenligheden. Du accepterer at brugen af Cookies ved at bruge webstedet yderligere.

Privatlivspolitik