saml selv menu

Trines-kitchen_35

buffet eller 3 retter

Forretter:
Koldtvands rejer med dildmayonnaise, croutoner og ærtesalat
Bagt Lange med dild pesto, hertil fennikel/agurk salat
Svendborg skinke med tomat, mozzarella, ramsløg
Røget okseinderlår med syltede rødløg og urtecreme

Hovedretter:
Kalvefilet med sauté af kartoffel, blomkål og ramsløg, hertil kold Bearnaisecreme.
Kyllingebryst stegt med salvie og citron og serveret i Peberrodssauce.
Rosa stegt oksesteg med bønner og bacon,
hertil kartofler (nye i sæson) med persille og rødvinssauce
sennepbagt laks med friske ærter og citroncreme

Desserter:
Panna cotta tilsmagt hyldeblomst og rabarber
Mini Citron tærte med marengs
Gateau Marcel med friske bær
Danske oste med nødder og kiks

3 retter tallerken serveret kr. 255.-

Saml jeres egen buffet med 2 forretter
2 hovedretter og 2 desserter hertil
kommer 2 salater efter sæson
kr. 295.-