davide-cantelli-jpkfc5_d-DI-unsplash

saml selv menu

buffet eller 3 retter

Forretter
Kold røget laks med rygeost mayonnaise, sprøde salater og rugbrødskiks.
Hønseterrine med kold rødbedepure, kapersfrit.
Cremet svampesuppe med kylling, timian og jordskokchips.

Hovedretter
Sous vide Kalvebryst fra dansk kødkvæg med nødde/svampe pesto, grillede gulerødder
og lys kalvesky.
Darne stykket fra svinemørbrad pocheret med efterårets urter hertil selleripure og syltede æbler og mild sennep sauce.
Filet af ungkvæg med peber glaserede løgbåde, søde selleristænger og rosmarinsky.

Der serveres dagens kartoffel til hovedretterne

Desserter
Apfelstrudel. Østrigsk æblekage med kanel og rosiner hertil vaniljecremefraiche.
Blommetærte med bagt marcipan.
Daim mousse med nødde/kokos krokant.

3 retter tallerken serveret kr. 275.-

Saml jeres egen buffet med 2 forretter
2 hovedretter og 2 desserter hertil
kommer 2 salater efter sæson
kr. 295.-

Trines Kitchen har masser af andre ideer til menuer. 

Giv os et kald så finder vi den helt rigtige menu som passer lige til jer

Minimum 20 personer