Julen 2021

Den lette julefrokost

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Varm røget laks med røræg.

Husets frikadeller med hjemmesyltet rødkål.
Hjemmelavet hønsesalat med bacon.
Svinemørbrad med flødestuvet svampe.

Ris a la mande med kirsebærsauce.
Hertil brød og smør.

Kr. 155.- pr person.

Minimum 10 personer

anden juledag

den klassiske julebuffet

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.
Varm røget laks med røræg.
Æg og rejer med urtemayonnaise.

Lun leverpostej med svampe og bacon.
Trines æbleflæsk med røget bacon.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Prisvindende medister fra Nørre Søby med hjemmerørt grov sennep.
Vintersalat med æble.

Ris a la mande med kirsebær sauce tilsmagt med portvin.
Hertil brød og smør.

Kr. 195,- pr. person.

Minimum 10 personer 

tilkøb

Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron kr. 20.-

Ekstra sild f.eks. stegte sild med løg og kapers kr. 20.-

Tarteletter med høns i asparges kr. 10.- pr stk.

Confiteret andelår med æbler og svesker kr. 25.-

Flæskesteg med husets rødkål kr. 25.-

2 slags ost med søde nødder. kr. 35.-