årstidensbuffet

Trines-kitchen_06

Den Lette buffet

Urtestegt svinefilet
Kyllingebryst i sennepscreme
Små kartofler med friskekrydderurter og aioli
Grøntsagstærte
2 slags salater efter årstiden
Brød med urtesmør

Pris kr.175,-

Trines-Kitchen har masser af andre ideer til menuer. Giv os et kald så finder vi den helt rigtige menu som passer lige til jer

festmeu 2020

Italiensk buffet

Det kolde
Rimmet laks med Dild & Citronolie
Vitello tonato
(a la Kalvecarpaccio med tundressing, kapers og rucola)

Salat Caprese med Bøffel Mozzeralla, springløg og basilikum
Pasta a la Parma (pesto, sprød Svendborgskinke, semitørrede tomat)

Det varme
Helstegt Kalve culotte bagt på citron og rosmarin
Porchetta med rosmarinbagte Kartofler (Italiensk flæskesteg med urter)
Rosmarin sky

Det søde
2 slags Italienske oste med sødt og oliven
Tiramisu

Foccacie med Havsalt

Pris kr. 230,-