Nytårs menu 2019

4 retters menu
Forret:
Cremet skaldyrssuppe med spinatsouffle og citrus marineret fennikelsalat
hertil hjemmebagt flutes.
Hovedret:
Medaljon af oksemørbrad, Pommes Anna med gruyère,
senneps bagte rodfrugter og svampesauce.
Mellemret:
Vesterhavs ost med sød chillimarmelade og sprødt.
Dessert:
Kraftig chokolademazarin hertil baileymousse
og marineret æbletern.
Pris 325.-

nytårs tilkøb
Tilkøb:
Nytårstale snack
Dadler med bacon,
Hjemmelavet grissini med pesto,
Gouda med oliven
Svendborg skinke med melon
Pris kr. 45.- pr person
Kransekagestykker kr. 20.- pr stk.
I samarbejde med H.J Hansen vin, har vi fundet 3 rigtig fantastiske mousserende vine til en super skarp pris
Moscato d’Asti (God til dessert)
kr. 95.-
Brut De Charvis Blanc
kr. 100.-
Prosecco Era Organic
kr.125.-
Se flere vine der tilpasset menuen i fanebladet øverst på siden under nytårsmenu 2019
