efterårets menu

Trines-kitchen_04

buffet eller 3 retter

Forretter:
Læsø rejer med dildmayonnaise, rugbrødschips, og urtesalat.
Rimmet Laks med ærtecreme og råsyltet æble.     Skaldyrsuppe med ristet kammusling og dildolie.
Lufttørret Svendborg skinke med pesto, melon og Mozzarella.
Vitello tonnato (kalvefilet- kapers- tunsauce- Rucola)

Hovedretter:
Kalve filet med karamelliseret skalotteløg, pommes Anna og Trøffel sauce.
Unghane a la saltimbocca, rodfrugtepuré, salviesauce og sprød Serano.
Braiseret svinebryst med rosenkåls blade og jordskokkechips.
Oksefilet med sauce bordelaise, syltet løg og pommes rösti.
Porter marineret svinefilet, puffede flæskesvær, på ristet/brændt kål og hvidløg.
Desserter:
Panna cotta med råmarineret bær og jordsmuld.         Gateau Marcel med frisk ananassalat.
Danske oste med nødder og kiks.
Æblecrumble med rom-rosin parfait.
Blomme trifli, makron-blomme-hvid chokolade.

3 retter tallerken serveret pris kr. 295.-
Saml jeres egen buffet med 2 forretter 3 hovedretter og 2 desserter hertil kommer 2 salater efter sæson pris kr. 325.-

Trines-kitchen_08

den lette buffet

Salvie grillet kyllingbryst.
Rosa stegt okseculotte med sensommerkål og svampe.
Svinemørbrad i krydret pikantsauce.
Små kartofler med friske krydderurter.
Kartoffel tortilla med løg og squash.
2 slags salater efter årstiden.
2 slags brød med urtesmør.
Pris kr. 185,-

Trines-Kitchen har masser af andre ideer til menuer. Giv os et kald så finder vi den helt rigtige menu som passer lige til jer.

Mindesammenkomst

2 luksussnitter.
1 ostemad.
Hjemmebagt kage.
kaffe og te.
Pris kr. 115.-

Ønskes andre drikkevare afregnes efter forbrug.